Општа Медицина

Добредојдовте во Мак Медика

МАК МЕДИКА е основана во 2006 год. Се бавиме со продажба на стоматолошки и медицински апарати, инструментариум и материјали.

• Стоматологија

• Општа медицина

• ГинекологијаКвалитетна услуга

Дел од Нашите Услуги

МАК МЕДИКА е основана во 2006 год. Се бавиме со продажба на стоматолошки и медицински апарати, инструментариум и материјали.


Стоматологија

Гинекологија


Општа медицина

Соработници


Мак Медика

Промотивни Пакети